Best for Energy Etkinliği

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ve Enerji Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ENSİA) işbirliğinde oluşturulan AB Projesi kuruluşu "Best for Energy", Üniversitemizde, sektörden de katılımlarla, öğrencilerimizle "Rüzgar Enerjisi ve Elektrikli Araç Takımları Proje Gösterisi" ismindeki bir etkinlik gerçekleştirecektir.
Etkinlik, 25 Mayıs Çarşamba günü Prof.Dr.Fuat Sezgin Konferans Salonunda 10:00-12:45 saatleri arasında olacaktır. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR. Etkinlik programı şu şekildedir:

10:00    Fuaye alanında posterler, rüzgar türbinleri ve EFE elektrikli araç sergisi eşliğinde kokteyl

11:00    Açılış konuşmaları

• Doç. Dr. Sercan Acarer- İKÇÜ, Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
  • Dr.Murat Durak - Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneği (DÜRED) Yön. Kur. Başk.
  • Erman Kaya- ENSİA Yönetim Kurulu Üyesi
  • Murat Çelik- İzmir Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü
  • Prof. Dr. Aydoğan Savran- İKÇÜ, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı

12:00    Rüzgar türbinlerinin İKÇÜ Rüzgar Tünelindeki testlerine ait görüntülerin izletilmesi ve sonuçların sunulması